Pascal Air
Ідеальне рішення для природнього охолодження, здатне досягати температур до -100 °C.
Опис
Повітря, яким ми дихаємо, використовується в якості «холодоагенту», використовуючи унікальну внутрішню турбіну компресора-розширювача, Pascal Air виробляє холодне повітря, який просто прямує в холодильну камеру.
Переваги:
- немає необхідності використовувати повітроохолоджувачі та вентилятори в холодильних камерах.
- немає необхідності розморожування холодильних камер або обладнання в приміщенні.
- зменшення енергоспоживання до 40%.
- значно спрощується монтаж, застосовуються тільки повітроводи.
- підвищена безпека, відсутність традиційних холодоагентів.
Галузь застосування:
- швидке заморожування та зберігання риби м’яса при понад низьких температурах. Особливо ефективний для тунця.
- вакуумна сублімація (сушка заморожених продуктів).
- швидке зниження температури для таких галузей, як фармацевтика та напівпровідники.
Технічний огляд Pascal Air