М’ясопереробка
Якість харчових продуктів в значній мірі залежить від способів термообробки.
Опис
М’ясопереробні підприємства постійно стикаються з вимогами, як клієнтів, так і державних органів. Рівень гігієни впливає не тільки на безпеку продукту, але і на термін придатності. Системи потребують значних витрат енергії для виробництва пари, так і для процесу охолодження. Якість охолодження впливає на якість продукту; отже, все більше об’єктів вимагають більш низьких температур для заморозки.
У первинному процесі переробки риби/м’яса ми розробляємо і поставляємо виробничих роботів торгової марки «DAS» (повністю автоматичний робот для обвалки птиці, система автоматичного різання і обвалки свинини). Ми поставили ці автоматизовані роботи і системи для багатьох клієнтів по всьому світу.
Регулювання температури має велике значення для якості і смаку продуктів. Ми поставляємо морозильні апарати торгової марки «CHORUS» і розморожувальні машини для ряду технологічних ліній в харчовій промисловості, в таких процесах, як приймання, розморожування, нагрівання, охолодження, заморожування, упаковка і зберігання продукту.
Mayekawa пропонує інноваційні рішення для всього перерахованого вище, а саме система «NewTon» для охолодження / заморозки продукту з використанням холодоагентів NH3 / CO2. Нагрівання легко досягається за допомогою наших екологічно чистих теплових насосів на CO2 і NH3.